Käännöspalvelu Opale

Käännöspalvelu Opale on yhden naisen käännösyritys, joka kääntää pääasiassa tekstejä saksasta ja englannista suomeksi. Toimenkuvaan kuuluvat mm. verkkosivustojen käännökset, markkinoinnin ja matkailualan käännökset, tekniset ja kaupalliset tekstit sekä muut esite-, tiedote- ja lehtitekstit.

Käännöspalvelu Opalen perustaja on kääntäjä-yrittäjä Tuulikki Olkkonen (FM), joka on valmistunut Tampereen yliopiston Käännöstieteen laitokselta. Lisätietoja Tuulikki Olkkosesta löydät ansioluettelosta. Tuulikki Olkkonen on Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton, SKTL ry:n jäsen. Käännöstöissä noudatetaan SKTL:n yleisiä toimitusehtoja .

Käännöstöissä käytössä ovat yleisimmät ATK-ohjelmat (mm. Word, Excel, PowerPoint) sekä käännösmuistiohjelmat, kuten SDL Trados.

Työkielet

saksa-suomi
englanti-suomi

Kääntäminen tapahtuu pääasiassa kääntäjän äidinkieleen eli suomeen päin.

Erikoisalat

- verkkosivut
- markkinointitekstit
- esitetekstit
- matkailualan tekstit
- kaupalliset tekstit
- tekniset tekstit

Esimerkkejä käännetyistä tekstilajeista:

esitteet, mainostekstit, markkinointimateriaalit, verkkosivustot, yrityskuvaukset ja yritysesitteet, lehtiartikkelit, tuotekuvaukset ja käyttöohjeet

Hinnoittelu

Hinnoitteluun vaikuttaa käännettävän tekstin laajuus, aihepiiri ja vaativuusaste. Käännöstöiden hinnoitteluperusteena käytetään joko sana- tai rivimäärää. Oikoluvussa ja kielentarkistuksissa perusteena on tuntiveloitus.

Pyydä tarjous

Teen mielelläni konkreettisen tarjouksen käännöstyöstä. Lähetä tarjouspyyntösi sähköpostitse osoitteeseen tuulikki.olkkonen@opale.fi .

Jotta voin tehdä mahdollisimman tarkan tarjouksen, liitä tarjouspyyntöön käännettävä tiedosto. Ilmoita tarjouspyynnössäsi lisäksi tekstin lähde- ja kohdekieli, toivottu toimitusaika sekä tekstin laajuus joko sana- tai merkkimääränä. Ilmoita myös nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä muut yhteystietosi.

 

KÄÄNNÖSPALVELU OPALE
Tuulikki Olkkonen
tuulikki.olkkonen@opale.fi

 
 Katso myös XING-profiilini:

Tuulikki Olkkonen


 powered by Soholaunch website builder.