Tuulikki Olkkonen, kääntäjä ja copywriter

Erotu eduksesi myyvillä mainosteksteillä ja SEO-sisällöillä

Kaipaatko sujuvia suomenkielisiä tuotekuvauksia tai myyntitekstejä? Verkko- tai mainoscopyä, hakukoneoptimoituja tekstejä tai blogiartikkeleja?

Opale on suomenkielisiin markkinoinnin käännöksiin ja SEO-verkkoteksteihin erikoistunut copywriting- ja käännöspalvelu, josta saat suomalaisia puhuttelevia tekstejä.

Ei kankeita lauseita, muiden kielten vaikutteita tai outoja ilmauksia.

Opalesta saat sujuvaa ja luontevaa myyntitekstiä, käännökset saksasta tai englannista suomeksi tai kokonaan uusia suomenkielisiä sisältöjä sekä apua tekstiesi SEO-optimointiin.

Löydy Googlesta ja erotu kilpailijoistasi itsesi näköisillä teksteillä!

Kuinka voin auttaa sinua:

Markkinoinnin käännökset

Saksa-suomi, englanti-suomi

Sujuvat ja toimivat suomenkieliset tekstit saksan tai englannin pohjalta. Paljon enemmän kuin suoraa käännöstä.

 • markkinointimateriaalit
 • verkkosivut
 • tuotekuvaukset
 • kategoriatekstit
 • blogiartikkelit

Apua SEO-optimointiin

Jotta asiakkaat löytävät luoksesi

Hyväkään teksti ei riitä, jollei siinä ole käytetty suomalaisten käyttämiä avainsanoja ja jollei se vastaa suomalaisten tarpeita.

 • avainsanahaut
 • SEO-sisällöt
 • SEO-käännökset
 • SEO-tekstien mukautukset

Copy- ja mainostekstit

Copywriting & transcreation

Myyvät mainostekstit tarpeisiisi, oli kyse sitten mainoskampanjan muokkaamisesta Suomen markkinalle tai uusien tekstien kirjoittamisesta.

 • mainoskampanjat suomeksi
 • myyvät copytekstit
 • uutiskirjeet

Haluatko keskustella projektistasi, kysyä hinnoista tai kuulla työtavoista?

Kuinka olen auttanut muita

Lyhyttä copyä ja verkkotekstejä – luovaa käännöstä, ei pelkkää kielen vaihtoa.

Haasteena asiakkaalla oli täysin erilainen markkinointiviesti kuin mihin aiemmat kääntäjät olivat tottuneet. Suora käännös ei toiminut, vaan tarvittiin luovaa käännöstä.

Asiakkaan suusta

Tuulikin kanssa on ilo työskennellä! Hän on taitava kielen ammattilainen ja luotettava asiantuntija alallaan. Yhteydenpitomme on aina ollut nopeaa ja helppoa, ja koko tiimimme arvostaa hänen ripeyttään ja tarkkuuttaan. Kiitos, Tuulikki!

 

Erika De Colle

Customer Service & Translator, Maya Delorez

Sujuvaa palvelua helposti aina samalta tekijältä ilman välikäsiä

Opalen perustaja on pitkän linjan copywriter-kääntäjä Tuulikki Olkkonen, jolla on kokemusta markkinointi- ja mainosteksteistä, SEO-kirjoittamisesta sekä kääntäjän ja copywriterin koulutus.

Hän ymmärtää markkinointitekstien ongelmat, osaa luoda kampanjaasi sopivaa suomenkielistä copyä ja auttaa sinua löytymään Googlesta.

Markkinointitekstien laatiminen on paljon muutakin kuin kirjoittamista. Se on markkinatuntemusta, brändiin tutustumista ja viestin muokkaamista kohdeyleisölle.

Se on myös yhteistyötä ja kumppanuutta. Opalessa kumppanisi ei vaihdu, vaan tekstisi kirjoittaja tuntee sinut ja tarpeesi.

Ei välikäsiä, vaan suoraa kommunikointia ja pitkäjänteistä yhteistyötä.

Hei, olen Tuulikki!
Käännöspalvelu Opalen omistaja Tuulikki Olkkonen

Tekstejä, jotka tuntuvat ja kuulostavat suomalaisilta ja juuri sinun kohderyhmällesi luoduilta, olivat ne sitten käännettyjä tai suoraan suomeksi kirjoitettuja.

Miksi Opale?

Säästät aikaa, kun tekstit toimivat

Kun käytät tekijää, joka tuntee sinut ja yrityksesi, saat toimivia tekstejä eikä sinun tarvitse käyttää omaa aikaasi niiden kirjoittamiseen.

Suoraa kommunikointia

Kun välillänne ei ole välikäsiä, tekstiesi kirjoittaja voi varmistaa, että tietää, mitä tarvitset, ja sinä voit kertoa toiveistasi suoraan hänelle. Molemmat voittavat!

Osa tiimiä yrityksen ulkopuolella

Pitkäjänteinen yhteistyö kannattaa. Kun käytät samaa tekijää, sinun ei tarvitse briiffata häntä joka kerta alusta alkaen uudelleen.

Here is where you should place very brief testimonials that get right to the point, you don't need 15 paragraphs".

Asiakkaan suusta

Tuulikin kanssa oli ilo työskennellä. Hän teki koko käännös- ja lokalisointiprosessista todella sujuvaa ja stressitöntä. Työn jälki oli erittäin laadukasta, ja sain loistavaa palautetta tiimiltäni. Tuulikki on selvästi alansa asiantuntija, jolla on paljon kokemusta.

Molly Perkins

Content Strategist and Editor, Sidekick Health

Kiinnostaisiko yhteistyö? Haluatko olla seuraava asiakkaani?

Käännöspalvelu Opalen kääntäjä-copywriter Tuulikki Olkkonen

Kun työskentelet kanssani, varmistan aina, että tiedän riittävästi brändistäsi, tekstin tarkoituksesta, tavoitteistasi ja kohdeyleisöstäsi. 

Jotta lopputulos todella on mieleisesi, viilaamme yksityiskohtia, kunnes teksti on täydellinen.

Näin minä opin sinun tyylisi ja tarpeesi eikä sinun tarvitse kertoa niitä aina uudelleen. Lopputuloksena syntyy tekstejä, joita ei tarvitse kirjoittaa uusiksi.

Käännöspalvelu Opale on Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton SKTL:n jäsen.